WordPress

WordPress

WordPress je daleč najbolj razširjeno orodje za izdelavo dinamičnih spletnih strani. Platforma je uporabnikom prijazna ter omogoča zelo enostavno upravljanje z vsebinami. Strani izdelujemo na podlagi izjemne izbire že pripravljenih oblikovnih predlog,ki so plod zelo širokega nabora odličnih oblikovalcev in programerjev celega sveta, kar nam omogoča hiter odziv in redne ter enostavne posodobitve. Adminstracija WordPress-a je v celoti lokalizirana v slovenski jezik. WordPress je tudi iskalnikom zelo prijazno wordpress adminorodje (SEO), tako da si z nekaj znanja lahko nadejamo dobre vidnosti v iskalnikih (Google, Najdi.si … )
podrobneje o prednostih WP

Izdelava lepe, moderne in funkcionalne dinamične spletne strani je lahko cenovno ugodna.

Kako? Spletno stran, zgrajeno s pomočjo WordPress-a vam postavimo hitro. Pri tem uporabimo eno od vrhunskih oblikovnih predlog, ki jih pogosto spremlja tudi zelo napreden Framework, orodje za upravljanje. Predlogo lokaliziramo in jo pravilno nastavimo, po potrebi jo tudi malenkostno predelamo. In stran se objavi … Tako enostavno.

Predloge so delo odličnih svetovnih oblikovalcev in programerjev. Izbira je velika, oblikovanje vedno sledi najsodobnejšim trendom, posodobitve so redne.
Na voljo so predloge različnih kategorij: Blog, Poslovne / Business, Portfolio, Portali / Magazine, … pravzaprav vse, kar si zamislimo.

Boljše oblikovne predloge (kakršne tudi vedno priporočamo) se ponašajo z naprednimi možnostmi postavitev, raznih prilagoditev …, vse pa se enostavno upravlja skozi administracijo WordPress strani.